es:Find a Dealer:Find a Dealer:Barcelona Impulso ES/ES

Xarxa de concessionaris a la província de Barcelona

Es queda.

Saludar amb el colze o teletreballar en xandall. Hi ha coses de l'any passat que s'han quedat en aquest, com estrenar un SEAT amb el preu de 2020.

Demana oferta

Xarxa de concessionaris a la província de Barcelona

Queda't amb el que té de bo el 2020.

Compra ara el teu SEAT com si encara fos l'any passat i beneficia't d'un important descompte. Decideix-te ja, l'oferta és limitada.

Estrena el teu SEAT

Tria el teu!

Ibiza

    

Tarraco

    

Alhambra

    

Icon card

Ibiza

    

Icon card

Arona

   

Icon card

Ateca

   

Icon card

Tarraco

    

Icon card

Alhambra

    

Enviant el formulari declaro haver llegit i acceptat les BBLL de la promoció.

Responsable:  El concessionari de la seva selecció +info

Finalitats: Gestionar la seva petició de contacte, atenent les seves consultes i sol·licituds; per a això, ens posarem en contacte amb vostè per via telefònica (fins i tot SMS) i/o email. +info

Destinataris: Per a la gestió de la seva petició, les seves dades podran ser cedits al concessionari seleccionat o que seleccioni en un futur, així com per al compliment d'obligacions legals.
Addicionalment, indicar-li que les seves dades podran ser emmagatzemats als EUA, la qual cosa suposa una transferència internacional de dades, autoritzada pel Director de l'Agència Espanyola de Protecció de Dades. +info

Legitimació: Consentiment de l'interessat. +info

 

Drets: Vostè pot oposar-se al tractament, limitar el mateix, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el seu dret a portabilitat, mitjançant sol·licitud escrita dirigida a qualsevol de les concessions aquí incloses o enviant un mail a seat-responde@seat.es. +info

Pot consultar la informació addicional i detallada sobre Protecció de Dades en el següent enlace.

icon ico-next-gray

¹ Consum mitjà combinat 3,5 a 4,1 kg/100km (GNC) i de 4,4 a 6,7 l/100 km. Emissions ponderades de CO₂ de 95 a 151g/km. (Valors WLTP).. Imatge acabat SEAT Eivissa FR amb opcionals. PVP recomanat en Península i Balears per a un SEAT Eivissa 1.0l MPI 56kW (80cv) Reference GO2 per 11.250€ per a clients particulars que lliurin un vehicle d'ocasió de més de 3 anys d'antiguitat, i 6 mesos de pertinença, a nom del comprador del vehicle nou o familiar 2n grau o parella legal. IVA, transport i impost de matriculació, aportacions comercials de marca, concessionari i Volkswagen Financial Services inclosos en el preu. Oferta vàlida fins al 30/04/2021 subjecta a condicions d'unitats en estoc per a clients particulars que financin a través de Volkswagen Bank GmbH S.E segons condicions contractuals un capital mínim de 10.900 €, amb una permanència mínima del finançament de 48 mesos. Campanya incompatible amb altres ofertes financeres. Pack Confiança SEAT inclòs en el preu si es finança la compra amb Volkswagen Bank GmbH S.E (veure les condicions contractuals). Els serveis inclosos són els següents: 5 anys de manteniment SEAT Service o 80.000km (el que abans succeeixi) i extensió de garantia durant 3 anys addicionals als 2 anys de garantia del fabricador o 100.000 Km (el que abans succeeixi).

² Consum mitjà combinat 3,6 a 4,2 kg/100km (GNC) i de 5,2 a 6,6 l/100 km. Emissions ponderades de CO₂ de 100 a 152g/km. (Valors WLTP). Imatge acabat SEAT Arona FR amb opcionals. PVP recomanat en Península i Balears per a un SEAT Arona 1.0 TSI 70 kW (95cv) St&Sp Reference per 14.100€ per a clients particulars que lliurin un vehicle d'ocasió de més de 3 anys d'antiguitat, i 6 mesos de pertinença, a nom del comprador del vehicle nou o familiar 2n grau o parella legal. IVA, transport i impost de matriculació, aportacions comercials de marca, concessionari i Volkswagen Financial Services inclosos en el preu. Oferta vàlida fins al 30/04/2021 subjecta a condicions d'unitats en estoc per a clients particulars que financin a través de Volkswagen Bank GmbH S.E segons condicions contractuals un capital mínim de 11.500 €, amb una permanència mínima del finançament de 48 mesos. Campanya incompatible amb altres ofertes financeres. Pack Confiança SEAT inclòs en el preu si es finança la compra amb Volkswagen Bank GmbH S.E (veure les condicions contractuals). Els serveis inclosos són els següents: 5 anys de manteniment SEAT Service o 80.000km (el que abans succeeixi) i extensió de garantia durant 3 anys addicionals als 2 anys de garantia del fabricador o 100.000 Km (el que abans succeeixi).

³ Consum mitjà combinat de 4,7 a 7,2 l/100 km. Emissions ponderades de CO₂ de 123 a 163 g/km. (Valors WLTP). Imatge acabat SEAT Ateca X-Perience amb opcionals . PVP recomanat per a Península i Balears per a SEAT Ateca 1.0 TSI 81kW (110cv) St&Sp Reference per 17.900 € per a clients particulars que lliurin un vehicle d'ocasió de més de 3 anys d'antiguitat, i 6 mesos de pertinença, a nom del comprador del vehicle nou o familiar 2n grau o parella legal. IVA, transport i impost de matriculació, aportacions comercials de marca, concessionari i Volkswagen Financial Services inclosos en el preu. Oferta vàlida fins al 30/04/2021 subjecta a condicions d'unitats en estoc per a clients particulars que financin a través de Volkswagen Bank GmbH S.E segons condicions contractuals un capital mínim de 15.900 €, amb una permanència mínima del finançament de 48 mesos. Campanya incompatible amb altres ofertes financeres. Pack Confiança SEAT inclòs en el preu si es finança la compra amb Volkswagen Bank GmbH S.E (veure les condicions contractuals) per import de 300€. Els serveis inclosos són els següents: 5 anys de manteniment SEAT Service o 80.000km (el que abans succeeixi) i extensió de garantia durant 3 anys addicionals als 2 anys de garantia del fabricador o 100.000 Km (el que abans succeeixi).

⁴ Consum mitjà combinat de 1,6 a 9,2 l/100km. Emissions ponderades de CO₂ de 37 a 208 g/km. (Valors WLTP.) Imatge acabat SEAT Tarraco Xcellence amb opcionals. PVP recomanat per a Península i Balears per a SEAT Tarraco 1.5 TSI 110 kW (150 cv) Style per 25.500€. IVA, transport i impost de matriculació, portaciones comercials de marca, concessionari i Volkswagen Financial Services inclosos en el preu. Oferta vàlida fins al 30/04/2021 subjecta a condicions d'unitats en estoc per a clients particulars que financin a través de Volkswagen Bank GmbH S.E segons condicions contractuals un capital mínim de 15.900€, amb una permanència mínima del finançament de 48 mesos. Campanya incompatible amb altres ofertes financeres. Pack Confiança SEAT inclòs en el preu si es finança la compra amb Volkswagen Bank GmbH S.E (veure les condicions contractuals) per import de 300€. Els serveis inclosos són els següents: 5 anys de manteniment SEAT Service o 80.000km (el que abans succeeixi) i extensió de garantia durant 3 anys addicionals als 2 anys de garantia del fabricador o 100.000 Km (el que abans succeeixi).

⁵ Consum mitjà combinat de 7,6 a 9,1 l/100km. Emissions ponderades de CO₂ de 172 a 206 g/km. (Valors WLTP). Imatge acabat SEAT Alhambra Xcellence amb opcionals. PVP Recomanat per a Península i Balears per a SEAT Alhambra 1.4 TSI 110 kW (150 cv) Style GO amb 7 seients per 30.150€ per a clients particulars que lliurin un vehicle d'ocasió de més de 3 anys d'antiguitat, i 6 mesos de pertinença, a nom del comprador del vehicle nou o familiar 2n grau o parella legal. IVA, transport i impost de matriculació, aportacions comercials de marca, concessionari i Volkswagen Financial Services inclosos en el preu. Oferta vàlida fins al 30/04/2021 subjecta a unitats en estoc per a clients particulars que financin a través de Volkswagen Bank GmbH S.E segons condicions contractuals un capital mínim de 15.900€, amb una permanència mínima del finançament de 48 mesos. Campanya incompatible amb altres ofertes financeres. Pack Confiança SEAT inclòs en el preu si es finança la compra amb Volkswagen Bank GmbH S.E (veure les condicions contractuals) per import de 300€. Els serveis inclosos són els següents: 5 anys de manteniment SEAT Service o 80.000km (el que abans succeeixi) i extensió de garantia durant 3 anys addicionals als 2 anys de garantia del fabricador o 100.000 Km (el que abans succeeixi).

icon ico-next-gray